Vrienden hebben een streepje voor

Lidmaatschap van de Vereniging Vrienden van het WMC heeft zo zijn voordelen. Het bestuur zoekt steeds naar mogelijkheden voor de leden om op een voordelige manier kunnen genieten van de activiteiten van het WMC en van de blaasmuziek in al zijn verschijningsvormen.

Enkele voorbeelden:

• voorrang bij de aankoop van toegangskaarten WMC via de vereniging
  • korting op toegangskaarten WMC (in 2013: 20 %)
  • kaartverkoop via de vereniging
  • gereserveerde plaatsen in het Limburg Parkstad Stadion en de Rodahal
  • per mail ontvangt u via een nieuwsbrief regelmatig informatie over het WMC
  • per mail ontvangt u regelmatig geïnformeerd over krantenartikelen met betrekking tot het WMC
  • korting op cd's en dvd's van World Wind Music / Mirasound (te bestellen via het secretariaat)
  • buiten het WMC om korting op door de vereniging aan te wijzen concerten van blaasmuziek.

De vereniging wil zich versterken, want:

• De vereniging wordt representatiever. Hierdoor wordt indirect de positie van het WMC sterker, want we kunnen daardoor naar een grote georganiseerde achterban verwijzen
  • De financiele mogelijkheden worden groter, waardoor meer verenigingsactiviteiten ontplooid kunnen worden.
  • We worden aantrekkelijker voor potentiële sponsoren.
  • We worden aantrekkelijker voor organisatoren van andere evenementen van blaasmuziek.

Geeft deze website u de kriebels om ook lid te worden? Vul dan het aanmeldformulier in. Voorwaarden voor het lidmaatschap zijn onder andere:

• de doelstellingen van de vereniging onderschrijven
  • 16 jaar of ouder zijn
  • contributie betalen: 15,00 euro per jaar (voor het tweede en volgende lid uit een gezin 7,50 euro p.p. per jaar)